Ѕиден часовник (24см) | 892-црн

Шифра: 892-црн Категории: , , ,

Опис

Кружен ѕиден часовник со дијаметар 24 см и црна броја.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.