Ѕиден часовник (25 см) Повеќе бои | 122-1

Шифра: 122-1 Категории: ,

Опис

Пластичен ѕиден часовник во форма на јаболко. Достапен во повеќе бои. Димензии: 25 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.