Ѕиден часовник (25 см) | 2611

Шифра: 2611 Категории: , , ,

Опис

Пластичен ѕиден часовник со лав.

Димензии: 25 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.