Ѕиден часовник (30см) повеќе бои | 901-6

Шифра: 901-6 Категории: , , ,

Опис

Ѕиден часовник со заокружена четвртаста форма и димензија од 30цм. Големи бројки, со изразен број 6.  

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.