Ѕиден часовник (30см) | 501

Шифра: 501 Категории: , , ,

Опис

Кружен ѕиден часовник со дијаметар 30цм и јасни бројки.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.