Ѕиден часовник (30см) | 617

Шифра: 617 Категории: , ,

Опис

Класичен ѕиден часовник со блага четвртаста форма и дијаметар од 30цм.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.