Ѕидно Огледало (45см) Black | 512-Б

Шифра: 512-Б Категории: , , ,

Опис

Функционално, и многу практично кружно ѕидно огледало, кое може да го поставите каде сакате.
Рамката е цврста и лесна, со прекрасна дискретна рељефна декорација 

Дијаметар: 45 см

Оваа прекрасно огледало е достапно во 3 бои:
Сребрена
Бела
Црна

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.