Ѕидно Огледало (48×38см) | 008

Шифра: 008 Категории: , , ,

Опис

Функционално, декоративно и многу практично ѕидно огледало, кое може да го поставите каде сакате.
Рамката е цврста и лесна, прекрасно декорирана.

Димензии: 48 x 38 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.