Ѕидно Огледало (50×35см) Gold Baroque | 8330-Г

Шифра: 8330-Г Категории: , , ,

Опис

Функционално, декоративно и многу практично ѕидно огледало, кое може да го поставите каде сакате.
Рамката е цврста и лесна, декорирана со рељеф во барок стил.

Димензии: 50 x 35 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.