Ѕидно Огледало (50×40см) Black | 312-Б

Шифра: 312-Б Категории: , , ,

Опис

Функционално, и многу практично елипсовидно ѕидно огледало, кое може да го поставите каде сакате.
Рамката е цврста од една, а лесна од друга страна.

Димензии: 50 x 40 см

Оваа прекрасно огледало е достапно во 3 бои:
Сребрена
Бела
Црна

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.