Ѕидно Огледало (70×50см) Bronze Baroque | 8350

Шифра: 8350 Категории: , , ,

Опис

Функционално, декоративно и многу практично ѕидно огледало, кое може да го поставите каде сакате.
Рамката е цврста и лесна, декорирана со рељеф во барок стил.

Димензии: 70 x 50 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.