Алатка за шницли и стек | 1949-5

Шифра: 1949-5 Категории: , ,

Опис

Мултинаменска и исклучително практична алатка за шницли и стек која може да се користи и како чекан. Месото може да се репарира и да се омекне за чукање и припреми за маринирање со острилата.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.