Аркопални Чинии – Carine (сет 18) | Е6957

Шифра: Е6957 Категории: ,

Опис

Сет од 18 акропални чинии.

Сетот се состои од:
-6 повеќенаменски чинии
-6 длабоки чинии
-6 повеќенаменски десертни чинии

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.