Бакалитни држачи | 7142-2

Шифра: 7142-2 Категорија:

Опис

Бакалитни држачи за чинии достапни во две димензии 20см 23см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.