Вага за телесна тежина – Механичка (130кг) Повеќе дезени | 125Д

Шифра: 125Д Категории: ,

Опис

Модерна механичка вага за мерење телесна тежина до 130Кг достапна во два дезени.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.