Вазна – керамика (33см) | 3127-19

Шифра: 3127-19 Категории: , ,

Опис

Вазна од керамика со сјајна глазура. Димензии: Висина 33цм  

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.