Вазна – керамика (47см) | 2110-71

Шифра: 2110-71 Категории: , ,

Опис

Вазна од керамика со сјајна глазура. Димензии: Висина 47 см  

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.