Вилушки сет 6 | 2011Е-2

Шифра: 2011Е-2 Категории: , ,

Опис

Сет од 6 мали метални вилушки.

Димензии: 15,5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.