Вилушки сет 6 | 2011-11

Шифра: 2011-11 Категории: , ,

Опис

Сет од 6 метални вилушки за ручавање.

Димензии: 20,5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.