Гардеробер | 88130

Опис

Исклучително практичен преносен гардеробер – организатор со кој конечко ќе си ја подредите облеката и предметите во собата, а истовремено секогаш ќе ви се при дофат.

Прекрасен лесен дизајн, може да го поставите каде и да посакате, а има и заштитни прекривки на патент со што дополнително може да ја заштитете облеката.

Едноставно кажано овој иновативен произод покрај што добро изгледа и лесно се вклопува во секоја просторија, е и најефтина солуција за чување и складирање на вашата облека и реквизити.

Лесно се склопува и расклопува.

Димензии

 

Производот доаѓа во прекрасно трговско пакување во боја што го прави идеално и за подарок.

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Гардеробер