Даска за Сервирање – Бамбус (49×15см) | 40*15-1

Опис

Прекрасна и функционална кружна даска со рачка за сецкање и сервирање стие видови храна и ордевер, изработена од Бамбус

Димензии:49 x 15 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Даска за Сервирање – Бамбус (49×15см)