Декоративно Цвеќе (80см) | 9101-3

Шифра: 9101-3 Категории: ,

Опис

Прекрасно долго декоративно вештачко цвеќе, на кое може да му најдете различна примена во вашиот дом.

На пример може да го поставите во елката, во вазна, во ќуп, итн..

А најголемата предност на оваа цвеќе е што е сегогаш во мода, не венее и ќе го користите со години.

Должина 80 см.

Цената е за едно парче.

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Декоративно Цвеќе (80см)