Детска рамка за слика (17.5х13.5см) | 352073

Шифра: 352073 Категории: , , ,

Опис

Детска рамка за слики изработена од полиестер.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.