Детска рамка (20см) | 9333-8

Шифра: 9333-8 Категории: , , ,

Опис

Детска рамка изработена од метал и составена од мали кружни рамкички со магнет, што остава можност за креативно поставување на сликите.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.