Детска столна ламба Зајче (28см) | 3017

Опис

Детска столна лабма во форма на зајче со висина од 28 см.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.