Детска столна ламба пајче (31см) | 999-34

Шифра: 999-34 Категории: , , ,

Опис

Детска столна ламба со пајче во подножјето и висина од 31 см.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.