Детска столна ламба (31см) | 6066

Опис

Детска столна ламба со хипо во подножјето и висина од 31 см.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.