Детски Фото Албум (30х21.5см) | 69055

Шифра: 69055 Категории: ,

Опис

Детски фото албум со димензии 30 х 21.5 см Албумот е со листови и фолија, и одговара за фотографии со сите димензии.  

Албумот има 40 страници.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.