Дигитална вага (Повеќе бои) | ТЕ015

Опис

Дигитална висечка вага со две батерии до 50 кг.
Вагата е достапна во жолта и плава боја.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.