Домино во Кутија (Сет 28) | 5008

Опис

Високо квалитетен сет од 28 парчиња домино во кутија.

Идеално за забава, дружење а и за правење домино линии за рушење.

 

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Домино во Кутија (Сет 28)