Дрвена рамка за Фото (Повеќе големини) | 5015-

Шифра: 5015- Категории: ,

Опис

Дрвени рамки за фотографии со различни големини. 9 х 13 см- 105 денари 10 х 15 см- 135 денари 13 x 18 см- 170 денари 15 х 20 см- 200 денари 21 х 30 см (A4)- 280 денари Забелешка, димензиите се однесуваат на фотографиите што треба да бидат врамени, вкупните димензии на рамките се поголеми.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.