Дрвен држач | 7142-4

Шифра: 7142-4 Категорија:

Опис

Дрвени држачи за чинии достапни во две димензии 18 см 22.5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.