Држач за кујнски прибор (24×11 см) | ХЅ107

Шифра: ХЅ107 Категории: , ,

Опис

Држач за кујнски прибор изработен од метал.

Димензии
Висина:  24 см
Дијаметар: 19 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.