Држач за салфети (Повеќе дезени) | 1949-2

Опис

Држач за салфети изработен од метал достапен во форма на триаголник и ѕвезда.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.