Држач за салфети – Порцелан | ХЈ-379

Опис

Прекрасен порцелански држач за сафетки.

Елегантен дизај со дискретна рељефна декорација, ќе се вклопи на секоја трпеза

Димензии
Висина: 7.5см
Ширина: 4 см
Должина 14 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Држач за салфети – Порцелан