Држач (17 см) | 1879-2

Шифра: 1879-2 Категорија:

Опис

Држач за чинија.

Димензии: 17,5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.