Држач (20 см) | 1879-3

Шифра: 1879-3 Категорија:

Опис

Држач за чинија.

Димензии: 20 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.