Закачалка | 502

Опис

Исклучително практична и стабилна метална закачалка со три нозе.

Прекрасна црна боја, ќе се вклопи во секој ентериер, а ќе ја користите повторно и повторно.

Димензии:
Висина 180 см
Дијаметар 31 см

Закачалката е достапна само во темно кафеава боја.

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Закачалка