Заштитна навлака за облека (60 х 90см) | 60×90

Шифра: 60x90 Категории: ,

Опис

Заштитна навлака за облека изработена од текстил. Димензија 60 х 90 см. Цената е за една навлака.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.