Заштитна навлака за облека (60×137см) | 60×137

Шифра: 60x137 Категории: ,

Опис

Заштитна навлака за облека изработена од текстил. Димензија 60 х 137 см.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.