Здела со Рачки (14см) Повеќе бои | 339

Опис

Mултипрактичнa елегантна зделa со рачки за секаква намена со дезен достапна во повеќе бои.

Димензии
Висина: 8 см
Дијаметар: 14 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Здела со Рачки (14см) Повеќе бои