Здела (7 см) Повеќе бои | СП-4067

Шифра: СП-4067 Категории: , ,

Опис

Mултипрактичнa зделa за секаква намена со дезен достапна во повеќе бои. Димензии Висина: 7 см Дијаметар: 13 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.