Здела (7 см) | СП-4068

Шифра: СП-4068 Категории: , ,

Опис

Mултипрактичнa зделa за секаква намена со дезен. Димензии Висина: 7,5 см Дијаметар: 13 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.