Калапи за Печење – Тефлон (Сет 4) | 16168-7

Опис

Сет од 4 исклучително практични калапи (со различни големини) за печење леб, ролати, баници и други специјалитети.

Калапите ги собира еден во друг што ги прави многу лесни за чување и складирање

 

Димензии почнувајќи од најголемиот кон најмалиот:

  • 35 x 11.5  см
  • 31 x 11.5  см
  • 26 x 11.5  см
  • 21 x 11.5  см

 

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Калапи за Печење – Тефлон (Сет 4)