Керамика вазна (41см) | 2110-72

Шифра: 2110-72 Категории: , ,

Опис

Вазна од керамика со сјајна глазура.   Димензии: Висина 41 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.