Керамичка Подлога | М-2

Опис

Исклучително практична подлога изработена од глазирана кермаика која може да ја користите за држење на чарпакот и кујнскиот прибор кога готвите, како чинија за сервирање или како украс.

Достапно во 3 прекрасни дезени, при телефонската потврда на нарачката ќе се договориме каков да ви пратиме (во зависност од достапноста)

Цената е за 1 примерок.

Димензии: 25 x 9 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Керамичка Подлога