Корпа за алишта (70х40см) повеќе дезени | 35226-2

Опис

Модерна корпа од бамбус за складирање валкани алишта, веш, итн…

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.