Корпа за Алишта – Keep Calm & Wash On | 35226-5-крем

Опис

Модерна и квалитетна корпа со рачки за складирање валкани алишта, веш, итн…

Изработена од дебел квалитетен текстилен материјал, прекрасен дизајн, ултра практично.
Ќе бидете пријатно изненадени колку многу алишта собира.

Димензии:
Висина 50 см
Дијаметар 35 см

 

Овој производ е достапен во Кафеава, Зелена и Крем Боја.

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Корпа за Алишта – Keep Calm & Wash On