Корпа за Алишта – USA | 36226-1-америка

Опис

Модерна корпа со рачки за складирање валкани алишта, веш, итн…

Изработена од текстилен материјал со конструкција од челична сајла, прекрасен дизајн, ултра практично.
Ќе бидете пријатно изненадени колку многу алишта собира.

Димензии:
Висина 46 см
Дијаметар 35 см

 

Овој производ е достапен во 3 дезени: USA, Paris, и London.

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Корпа за Алишта – USA