Корпичка за прибор (Повеќе бои) | 6504

Шифра: 6504 Категории: ,

Опис

Метална корпичка за складирање на Вашиот прибор за лична хигиена и на приборот за пишување. Достапна во четири бои.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.